Bulgaria England
Facebook Email
          

Конференции


Hotel Elit Palace and Spa разполага с една конферентна зала, която предлага отлични условия за провеждането на бизнес срещи, семинари и други конгресни мероприятия.

Целият ни екип ще работи усърдно за организираната от Вас работна среща или фирмена презентация, за да бъде проведена при оптимални условия и всеки един от Вашите гости да остане с позитивно впечатление.

Предлагаме зала с капацитет до 80 места в зависимост от типа подреждане на залата. Залата е с дневна светлина и индивидуална климатизацията, техническо оборудване – флипчарт, екран и мултимедия, сутрешна и следобедна кафе пауза, бизнес обяд, пособия за писане

За Вашите бизнес срещи, семинари, конференции, фирмени обучения или други мероприятия. При конкретни запитвания в рамките на 24 часа ще Ви бъде направена преференциална оферта.

Всяко организираното от Вас събитие може да продължи в непринудената обстановка на Лоби бара с зимна градина, Ресторант „Елит” и Нощен и боулинг бар. Менютата и предложените ястия могат да бъдат изцяло избрани и подготвени според Вашия вкус и предпочитания. Може да организираме и кетъринг.

Опитът и професионално отношение на екипа към всеки един посетител ще ни помогне да спечелим доверието Ви. За всяко едно корпоративно събитие имаме готовност за индивидуален подход и специално предложение.


  • Адрес: България, гр. Балчик, п.к. 9600, Курортна зона 'Двореца', ул.'Албенско шосе'
  • Тел. Рецепция: +359 579 7 69 59
  • Тел. Резервации: +359 897 00 16 15
  • Тел. Управител: +359 899 94 94 70
  • E-mail: office@spahotelelit.com

Десислава Тонева - управител