Bulgaria England
Facebook Email
          

Ароматна парна баня

Арома парната баня съчетава здравословното въздействие на ароматите с живителната сила на парата при условията на традиционната парна баня. Помещението има изключително въздействаща стилна и нежна атмосфера и обогатена усещането за фини аромати.

Класическата парна баня е топло и влажно, затворено помещение, в което топлината стига до ок 40 - 50°С. Помещението е видимо замъглено от нежна пара и влажността на въздуха е 90 -100%. Ароматизираща система създава допълнителни положителни емоции чрез разпръскване на аромати бор, лавандула или мента във въздуха.

Парната баня се използва при процедури за отслабване, подобряване на обмяната на веществата и еластичността на мускулите. Парата отваря и почиства порите на кожата и тя изглежда блестяща и гладка след банята. Дори при леки мускулни травми има лечебен ефект.

Парната баня има мек, много приятен и отпускащ ефект.

Парната баня се комбинира добре с всички терапии в спа центровете, но тя може да се ползва и самостоятелно. Ако я посещавате често, меката и топла пара ще извае вашето тяло и кожа и с със същата мекота ще направи от вас един спокоен и по-различен човек.


  • Адрес: България, гр. Балчик, п.к. 9600, Курортна зона 'Двореца', ул.'Албенско шосе'
  • Тел. Рецепция: +359 579 7 69 59
  • Тел. Резервации: +359 897 00 16 15
  • Тел. Управител: +359 899 94 94 70
  • E-mail: office@spahotelelit.com

Десислава Тонева - управител