Bulgaria England
Facebook Email
          

Душ Виши

Душът Виши се отнася към обливащите душове, с иглени и дъждовни струи, които са разработени на принципа на природния дъжд. По своето действие този душ напомня силен дъжд. При тази процедура може да се използва морска, термална или омекотена водопроводна вода, обогатена с минерални соли и ароматични масла. Сеансите се провеждат един час преди или два часа след хранене.

"Виши" душ - релаксирате върху комфортно легло, докато нежните струйки на затоплената морска вода галят кожата на цялото тяло. Комбинацията на "Виши" душ и ръчен масаж е незабравимо изживяване. Душът VICHY е една от най-приятните водни процедури в SPA

Вие лежите на специално масажно легло, а върху вас под налягане се изсипва водата от девет хидромасажни дюзи. Бедрата са ви покрити, а когато сте легнали по гръб и сте разположени с лице срещу водните струи, се покрива и лицето, при жените – и гърдите. Докато ви облива водата, терапевт от спа центъра извършва масаж на тялото ви.

Това е една от най-добрите хидротерапевтични масажни процедури с отпускащ, антистресов ефект, прилагана при жени и мъже от всяка възраст (ако няма противопоказания). Тя се използва при различни SPA програми: корекция на фигурата, лечение на целулит и нарушения в обмяната на веществата, детоксикация, подмладяване, минерализация, релаксация. Прекрасно се съчетава с различни видове обтривания и маски за тяло.

В хидромасажния "Виши" душ има вградени програми за отслабване, уморени крака, масаж на гърба, тонизиране.

Душ Виши е противопоказен при всички тежки заболявания на вътрешните органи, склонност към кръвотечения, злокачествени образувания, инфекциозни и кожни заболявания. Не се препоръчва провеждането им в периода на бременност.


  • Адрес: България, гр. Балчик, п.к. 9600, Курортна зона 'Двореца', ул.'Албенско шосе'
  • Тел. Рецепция: +359 579 7 69 59
  • Тел. Резервации: +359 897 00 16 15
  • Тел. Управител: +359 899 94 94 70
  • E-mail: office@spahotelelit.com

Десислава Тонева - управител